KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - ERTUĞRUL GAZİ İLKOKULU

Mrt

Okulumuzun, Miili Eğitim Bakanlığı temel prensipleri çerçevesinde ileriye yönelik hedef ve amaçlarını da içeren stratejik planı yayınlandı.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk milletinin onur ve direniş destanıdır. 18 Mart 1915'te başlayan ve 18 Mart 1916'da kazanılan bu zafer, Türk topraklarını işgal etmek isteyen düşmana karşı verilen eşsiz bir mücadeleyi simgeler. Binlerce şehidin verdiği fedakarlıkla yazılan bu destan, Türk milletinin vatan sevgisi ve bağımsızlık tutkusunun en önemli göstergesidir. Kutlu zafer Çanakkale, okulumuzda coşku ile kutlandı.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda; şiir, günün anlam ve önemi ile İstiklal Marşı'nın okunması faaliyetlerini kapsayan program düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları ve kitaplara karşı aidiyet duygusu oluşturmaları amacıyla, Onikişubat Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Projesi kapsamında 3. ve 4. sınıflara yönelik sınav düzenlendi.

Şbt

Okulumuz koordinatörlüğünde yürütülen e-twinning projesi kapsamında Şubat ayı etkinlik planlarına uygun olarak Aile Sağlık Merkezi destekli "Sağlıklı Yaşayalım" semineri düzenlenmiştir.

Şbt

Ock

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılı 'Dönem Sonu Faaliyet Haftası' kapsamında okulumuzda görsel sanatlar, sportif faaliyetler, bilgi yarışması, kelime oyunu, komedi saati, tecrübe paylaşımı gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Ock

"Sağlıklı Yaşıyorum Çünkü Geleceğimi Seviyorum" e twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz ile "Temiz Eller, Hijyen ve Tuvalet Eğitimi" etkinliği düzenlenmiş ve afiş çalışması yapılmıştır. Söz konusu etkinlikler çerçevesinde evde ve okulda çocuklarımızın düzenli el yıkama alışkanlığı kazanmaları hedeflenmiştir.

Ock

"Sağlıklı Yaşıyorum Çünkü Geleceğimi Seviyorum" e-twinning projesi kapsamında 1-7 Ocak etkinlikleri 4-A sınıfı öğrencilerimiz ile okulumuz bahçesinde gerçekleştirilmiştir. Sınıf öğretmenimiz Onur Ceyhan'a teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesini amaçlamaktadır. Proje, okul içerisinde kurulan ve hem öğretmenler hem de öğrencilerden oluşan heyet tarafından organize edilecektir.

Sağlıklı Yaşıyorum Çünkü Geleceğimi Seviyorum.