KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - ERTUĞRUL GAZİ İLKOKULU

Okul Eğitimi Erasmus Akreditasyonu Konsorsiyum Üyeliği Başvuru Sonuçları

Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu kapsamında okullardan konsorsiyum oluşturulması için proje başvuruları alınmıştır. Okulumuzdan söz konusu program kapsamında Ekoloji temalı projemiz ile başvuruda bulunulmuştur. Alınan başvuruların değerlendirilmesi ve konsorsiyum okullarının seçim süreci tamamlanmıştır. Açıklanan sonuçlara göre 2024 yılı kapsamında 38 okul ile birlikte okulumuz Erasmus+ Programına kabul edilmiştir.

Proje Arge çalışmaları sürecinde gayret gösteren tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Başvuru sonuçlarına ulaşmak için https://kmarasarge.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_02/13100152_2024schkabullistesi.pdf

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 12:48 - Görüntülenme: 29
Kaynak: kmarasarge.meb.gov.tr