KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - ERTUĞRUL GAZİ İLKOKULU

3446292656)
..
Adres
Kılılı Mahallesi Nazlı Sokak No 1 Türkoğlu / KAHRAMANMARAŞ Nazlı Balduk İlkokulu Binası
Vizyon
Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
İLÇE DOLMUŞLARI GUZERGAHINDADIR.
HER BEŞ DAKİKA BİR İL VE İLÇE MERKEZİNE DOLMUŞ VAR.
Mahalle (Kasaba)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ KAHRAMANMARAŞ TÜRKOĞLU ARASINDA ADANA YOLU ÜZERİNDEDİR. İLÇE MERKEZİNE 7 KM İL MERKEZİNE 17 KM MESAFEDEDİR.
Proje Çalışmaları
Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Projesi, Değerler Eğitimi Projesi, Sıfır Atık Projesi,E-Twinning Projesi